Atelier tematic de Creatie Florala (design floral) 17 noiembrie 2015 cu tema: "Contraste surprinse intr-o zi de Toamna tarzie cu drag modelate spre pastrarea Armoniei si a Frumosului din noi si din floare"

Cand pare ca VIATA (viul, seva) se retrage din flori si fir de iarba, din tufe si copaci, parca totul patrunde intr-un somn adanc si totusi VIATA/VIUL/FRUMOSUL este prezent pretutindeni.

Haideti ca impreuna sa descoperim acel FRUMOS printre crengi si frunze uscate, printre ultimele semne ale toamnei care tocmai se retrage.

Acest  atelier creativ se adreseaza acelor suflete care iubesc florile si frumosul, care simt sa se exprime spontan si creativ, care ar fi incantate, ca un ragaz din timpul lor (o dupa-amiaza), sa-l petreaca intr-o atmosfera florala.

Abordare atelier creativ: pornim de la o idee, o floare, o culoare, o forma,etc. care ne INSPIRA pe moment  patrundem in minunata si tainica lume a FLORILOR si a CREATIEI FLORALE  aici intalnim PRINCIPIILE ESTETICE, invatam sa le recunoastem, sa lucram cu ele, aplicam tehnici de lucru specifice iar prin CREATIVITATE SI ORIGINALITATE ne lasam SUFLETELE sa se exprime intr-un mod inedit floral, colorat si-nmiresmat la care se adauga alte surprize atragatoare care sa intregeasca ATMOSFERA care sa ne ofere o dupa-amiaza infloritoare, incantatoare.

atelier coordonat de Cristina Diana Blanaru
relatii la tel. 0722 374 025